TAPAHTUMAT & MUUT PALVELUT:

REIKIHOITO:
Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja kouluttautunut Usui Reiki Master-hoitaja. Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäni, erityisesti saattohoitotyö. Minulla on useamman vuoden kokemus ihmisten hoitamisesta sekä omakohtaisia kokemuksia reikihoidosta. 
Reikienergia on rakkaudellista ja universaalista elämänenergiaa. Se on lempeä hoitomuoto, jossa reikihoitaja toimii kanavana reikienergialle. Energia välittyy hoitajan käsien kautta hoidettavalle.  Hoidossa käydään lempeästi ja intuitiivisesti keho läpi. Myös energiakeskukset eli chakrat hoidetaan. Reikihoito koetaan usein rentouttavana ja lempeänä hoitomuotona, joka auttaa mm. pelkoihin, suruun, tunnelukkoihin, ahdistuneisuuteen, ylivirittyneisyyteen tai unettomuuteen. Hoito kestää reilun tunnin, jonka jälkeen hoito käydään läpi keskustellen. Ennen ja jälkeen hoidon on hyvä juoda vettä. Mukavat vaatteet on hyvä olla päällä. Teen hoitoja kotonani tai Farmilla.
Kesto 1h Hinta 45€ sis. alv 24% Kaukohoito 30min 15€ sis.alv. 24%
Ota yhteyttä jos koet reikihoidon omaksesi, 

SISUSTUSNEUVONTA 1h/30€ sis. alv 24%

YHTEISTYÖSSÄ FARMIN KANSSA:

-Rakennus&Sisustus Sillanpää Ky, Keijo Sillanpää 045-6352274
  Rakentaminen, remontointi ja peltisepäntyöt. 
-Korpivainion Puutarha, Ruovesi
-Pian kukka-ja hautauspalvelu, Mänttä
-Vilenin Leipomo, Virrat
-Agrimaa & Välikosken Tila, Vilppula


TAPAHTUMAT:
YKSITYISTILAISUUS 21.5
YKSITYISTILAISUUS 25.5
KAHVIKONSERTTI su 26.5 Mäntän Avoin Orkesteri klo 14, VAPAA PÄÄSY! Kahvila avoinna klo 12-16
YKSITYISTILAISUUS 31.5-2.6


Farmilla on n. 30 asiakaspaikkaa sisällä ja ulkona erilaisia istuinryhmiä. Kahvila on sisustettu kierrätys ja kirppislöydöin vanhanajan romanttiseksi tunnelmaksi. Sisältä löytyy myös pieni kirppisnurkkaus.

TUOTTEET: 
Leivonnaiset ovat kotitekoisia ja perinteisiä.  Vilenin&Leivon leipomon viinereitä ja munkkeja on myös myynnissä. Lisäksi virvokkeita, jäätelöä ja vohvelia suolaisella ja makealla täytteellä ym. vaihtuvia tuotteita. 
Tuotteet ovat pääosin laktoosittomia ja gluteeniton vaihtoehto löytyy aina. Vegaanisia tuotteita ei ole valmiina, mutta niitä voi tarvittaessa tiedustella.  Tuotteita voi myös ostaa mukaan.

Isoista ryhmistä (yli 10 hlöä) toivomme ilmoitusta/varausta etukäteen. 
Farmi on vanha rakennus, joka ei ole esteetön. Kuistille on kaksi rappusta ja sisällä on kynnyksiä. Sisältä löytyy wc.
 
TILAVUOKRAUS: 
Farmilla voit järjestää erilaisia tilaisuuksia mm. kokouksia, kursseja & pienimuotoisia juhlia. Tarjottavat voidaan räätälöidä sinun mielesi mukaan. Kysy tarjousta! 

TILAUSAAMIAINEN: 
Voit tilata aamiaista klo 8-10 välille. Tilaus pitää tehdä edelliseen päivään klo 17 mennessä. Herkullinen aamiainen sisältää:  
kahvi/ tee, tuoremehu, keitetty kananmuna, leikkele&juusto, voi&hillo, kasviksia, hedelmiä&marjoja, jogurtti & granola/mysli, tuore croisant & sämpylä. Hinta: 12€ aikuinen, lapsi alle 12-vuotias 6€

Farmilta voi tilata myös suolaisia ja makeita piiraita/kakkuja. 
Ota yhteyttä!