Yhteyslomake

Maalaiskahvila FarmiRiikka Sillanpää
Ruovedentie 410

35700 VILPPULA

+358403549330

riikka.sillanpaa@phpoint.fi

Farmilla on n. 30 asiakaspaikkaa sisällä ja ulkona erilaisia istuinryhmiä. Kahvila on sisustettu kierrätys ja kirppislöydöin vanhanajan romanttiseksi tunnelmaksi. Sisältä löytyy myös pieni kirppisnurkkaus.

TUOTTEET: 
Leivonnaiset ovat kotitekoisia ja perinteisiä.  Vilenin&Leivon leipomon viinereitä ja munkkeja on myös myynnissä. Lisäksi virvokkeita, jäätelöä ja vohvelia suolaisella ja makealla täytteellä ym. vaihtuvia tuotteita. 
Tuotteet ovat pääosin laktoosittomia ja gluteeniton vaihtoehto löytyy aina. Vegaanisia tuotteita ei ole valmiina, mutta niitä voi tarvittaessa tiedustella.  Tuotteita voi myös ostaa mukaan.

Isoista ryhmistä (yli 10 hlöä) toivomme ilmoitusta/varausta etukäteen. 
Farmi on vanha rakennus, joka ei ole esteetön. Kuistille on kaksi rappusta ja sisällä on kynnyksiä. Sisältä löytyy wc.
 
TILAVUOKRAUS: 
Farmilla voit järjestää erilaisia tilaisuuksia mm. kokouksia, kursseja & pienimuotoisia juhlia. Tarjottavat voidaan räätälöidä sinun mielesi mukaan. Kysy tarjousta! 

TILAUSAAMIAINEN: 
Voit tilata aamiaista klo 8-10 välille. Tilaus pitää tehdä edelliseen päivään klo 17 mennessä. Herkullinen aamiainen sisältää:  
kahvi/ tee, tuoremehu, keitetty kananmuna, leikkele&juusto, voi&hillo, kasviksia, hedelmiä&marjoja, jogurtti & granola/mysli, tuore croisant & sämpylä. Hinta: 12€ aikuinen, lapsi alle 12-vuotias 6€

Farmilta voi tilata myös suolaisia ja makeita piiraita/kakkuja. 
Ota yhteyttä!